За Нас

Частна целодневна детска градина и Ясла "Ян Бибиян"

Лиценз: РД №14 – 05/10.02.2009 г

Усмихнатите, изпълнени с нови впечатления очи на вашето дете в края на деня, да ви носят спокойствие за пълноценен и успешен работен ден.


„С обич и грижа за вашето дете, за вашия спокоен работен ден“


Това е разбирането за работата на целия ни екип. С любов и всеотдайна грижа водим децата в откриването и опознаването на заобикалящия ги свят, в откриването на умението и радостта на общуването, в откриването на собственото АЗ, на талантите и способностите им.

Нашата Цел

Нашата цел при проектирането и изграждането на материалната база, организацията на дневния режим, избора на учебна програма и програмна система, всички допълнителни занимания е децата да се чувстват добре в уютна и защитена среда и да имат максимални удобства в ежедневието си.

Обогатяването на познанията и уменията им да е игра и забавление. Целта при организацията на деня и провеждане на учебните ситуации е децата от най-ранно детство да растат самостоятелни, мислещи и можещи

Приоритети

  • Спокойствие и безопасност за децата
  • Много спорт и движение - детската градина притежава голям двор, с възможност за организиране на различни игри и спортни занимания на открито. Провеждат се часове по спорт и танци; музика; плуване; тенис; йога за деца; ски-училище. В дневния режим са включени задължителни часове за игри на открито.
  • Запознаване с изкуството – посещения на театри, опера, изложби. Организиране на театрални представления в детската градина с участието на децата. Запознаване с различните музикални инструменти и концерти на живо.
  • Ежедневен контакт с родителите.

Започнахме своята дейност през 2003 год. с почасови занимания през ваканциите ...

Плахо, осъзнавайки огромната отговорност, която поемаме към децата и Вас родителите. Постепенно натрупахме опит и увереност и на 1- ви юни 2005 година открихме Детски център „Ян Бибиян“ с една от първите целогодишни занимални в София за деца от 6 до 12 години. Тя продължава своята дейност и днес.

Нашата основна цел беше да изградим място, където да посрещаме и да се грижим за деца от най-ранна възраст до израстването им. Така през 2008 година открихме Целодневна детска градина и ясла „Ян Бибиян“. Основната група деца в детската градина са българчета, но не е малък и процентът на чужденците.

Довериха ни се хора от Франция, Полша, Испания, Украйна, Колумбия, Литва, Южна Корея и Гермния. Искахме най-малките да са възможно най-защитени от градския шум и мръсен въздух и затова избрахме да наемем просторна къща в кв. Симеоново.

За да отговорим и на търсенето на места подходящи за организиране на празници на открито, започна работа Парти център „ФЮТ“. От юни 2016 г. детската градина обитава нова, собствена сграда.

Снимкова и видео галерия от празници, игри и заобикалящата ни среда


Виж секцията